Bayern duimt Leverkusen: 'Wij hebben belang bij concurrentie'

Bayern duimt Leverkusen: 'Wij hebben belang bij concurrentie'

Gepubliceerd: zaterdag 4 juli 2020 om 15:44za 04-07-2020 om 15:44

Bayer Leverkusen hoopt Kai Havertz nog één seizoen binnenboord te houden, maar er zijn duidelijke afspraken over een transfer gemaakt. Dat vertelt Rudi Vóller, directeur van Die Werkself.

"Er is niets te melden. Op dit moment is hij nog een speler van ons", steekt de Duitse oud-international van wal in gesprek met BILD. "Onze ideeën zijn duidelijk, we weten waartoe hij in staat is. Ik hoop persoonlijk dat hij nog één jaar blijft. Maar we hebben een afspraak: als alles klopt, mag hij deze zomer weg."

Met name Chelsea lijkt nadrukkelijk achter Havertz aan te zitten. De 21-jarige aanvallende middenvelder, die nog een contract voor twee seizoenen heeft, mag naar verluidt voor zo'n honderd miljoen euro vertrekken.

Bayern München zal dat bedrag in ieder geval niet op tafel leggen. "Een transfer van Havertz is voor ons dit jaar financieel niet mogelijk", erkent voorzitter Karl-Heinz Rummenigge. "De hele Europese voetbalwereld staat voor grote financiële uitdagingen, dat geldt ook voor Bayern zo lang er zonder toeschouwers wordt gevoetbald."

Rummenigge hoopt dat Havertz behouden blijft voor de ploeg van coach Peter Bosz. "Dat is natuurlijk zijn beslissing, die moeten Bayer Leverkusen en de speler nemen. Maar als ik eerlijk ben zou ik Rudi Völler toewensen dat Havertz nog minstens een jaar in Leverkusen blijft. Wij hebben belang bij concurrentie."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws