OFFICIEEL: Van Den Abbeele moet koffers pakken bij NAC Breda

OFFICIEEL: Van Den Abbeele moet koffers pakken bij NAC Breda

Gepubliceerd: vrijdag 3 juli 2020 om 17:45vr 03-07-2020 om 17:45

Laatste update: vrijdag 3 juli 2020 om 17:45vr 03-07-2020 om 17:45

Technisch manager Tom Van den Abbeele is per direct vertrokken bij NAC Breda. Dat meldt de club. Eerder op vrijdag maakte NAC het vertrek van hoofdtrainer Peter Hyballa bekend.

Het vertrek van Van den Abbeele gaat 'in goed overleg'. "Aankomend seizoen wordt een bijzonder belangrijk seizoen voor de toekomst van NAC. Aan de vooravond hiervan, dienen wij het volste vertrouwen te hebben in ieder onderdeel van de organisatie. Hierdoor hebben wij deze moeilijke beslissing moeten nemen in het belang van de toekomst van NAC", zegt directeur Mattijs Manders. 

NAC meldt niet waarom Van den Abbeele weg is, maar het een en ander zal te maken hebben met het vernietigende interview dat Hyballa onlangs aan BN/De Stem gaf. Daarin haalde hij uit naar Van den Abbeele door zijn werkwijze te bekritiseren. Er vond een verzoeningsgesprek plaats, het leek weer goed te gaan, maar NAC ziet geen reden om met het duo verder te gaan.

Tot vorig jaar was Van den Abbeele nog actief bij STVV als General Manager of Sports. Hij verliet STVV voor een driejarig contract bij NAC Breda, maar dat kan hij dus niet uitdoen. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws