KRC Genk stelt Dessers voor: “Dit is niet zomaar een club voor mij”

KRC Genk stelt Dessers voor: “Dit is niet zomaar een club voor mij”

Gepubliceerd: donderdag 2 juli 2020 om 14:12do 02-07-2020 om 14:12

KRC Genk heeft nieuwe aanvaller Cyriel Dessers voorgesteld. De 25-jarige spits komt over van het Nederlandse Heracles. Daar werd hij topschutter van de Eredivisie met vijftien doelpunten.

Dessers gelooft dat hij nog stappen kan maken. “Ik ben redelijk laat in het profvoetbal gekomen en heb daardoor nog veel te leren. Ik ben ervan overtuigd dat dit een club is waar dat zeker moet kunnen. Dit is een grote stap vooruit. Van een goeie middenmotor naar een topclub.”

“Ik was er ook aan toe en ik ben heel blij om eindelijk voor die topclub te kunnen spelen. Bovendien is Genk niet zomaar een club voor mij is. Genk is mijn club. Ik was vroeger fan en het was een droom om hier te spelen. Ik ben heel blij dat het eindelijk zover is”, citeert Het Laatste Nieuws.

Dessers heeft naar eigen zeggen veel geleerd in Nederland. “Ik heb tegen Matthijs de Ligt gespeeld, die voor 85 miljoen euro verkocht is aan Juventus. Dat is toch geen slechte verdediger. Nederland is geen luilekkerland op vlak van verdedigen, hoor. Dat meen ik echt wel.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws