Gent is klaar voor fans in Ghelamco Arena, luchtzuivering tegen COVID-19

Gent is klaar voor fans in Ghelamco Arena, luchtzuivering tegen COVID-19

Gepubliceerd: dinsdag 30 juni 2020 om 17:57di 30-06-2020 om 17:57

Bij KAA Gent doet men er alles aan om volgend seizoen de eigen fans op een veilige manier te kunnen ontvangen. Daar hoort ook een nieuw luchtbehandelingssysteem bij, dat de aanwezige fans moet beschermen tegen het coronavirus.

Gent kondigde de installatie van het systeem aan via de officiële kanalen. 'Dit systeem injecteert massaal negatieve ionen in de lucht. Deze vernietigen alle bacteriën, schimmels en virussen (dus ook Covid-19) op permanente basis', schrijft de club.

'Deze techniek is niet gevaarlijk voor de gezondheid. Integendeel zelfs: astma en allergiepatiënten zullen vrijer kunnen ademen in onze ruimtes en ziektekiemen worden afgebroken nog voor ze doorgegeven kunnen worden. Deze technologie biedt bovendien extra comfort: niet alleen personen met ademhalingsproblemen zullen zich beter voelen, ook alle storende geuren worden door deze ionisatietechnologie geëlimineerd', stelt het de supporters gerust.

Op 7 augustus beginnen we in België weer met competitievoetbal. Het is nog onduidelijk of dat ook met supporters zal gebeuren. Bij Gent bereidt men zich alvast voor op een Ghelamco Arena mét fans.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws