UPDATE: 'Club Brugge en Santos rond de tafel om probleem op te lossen'

UPDATE: 'Club Brugge en Santos rond de tafel om probleem op te lossen'

Gepubliceerd: dinsdag 23 juni 2020 om 17:40di 23-06-2020 om 17:40

Laatste update: maandag 29 juni 2020 om 13:43ma 29-06-2020 om 13:43

Club Brugge kan binnen de 45 dagen een aanzienlijke storting op haar rekening verwachten. Ten minste dat eist de FIFA. De Wereldvoetbalbond zit immers achter de veren van Santos.

Santos huurt sinds afgelopen winter Luan Peres van Club Brugge. Destijds was er een huurprijs van circa 600.000 afgesproken. Alleen de Braziliaanse ploeg maakte het volledige bedrag blijkbaar nog niet over op de rekening van Club Brugge.

De FIFA lacht niet met het feit dat Santos nog niet betaalde. Het heeft nu de Braziliaanse club een deadline opgelegd. Binnen de 45 dagen moet Club Brugge geld zien voor de verhuur van Luan Peres. Club Brugge zou zich ook aan een aanzienlijke rente mogen verwachten. Dat meldt Globo e Sporte

Luan Peres blijkt zo voor Santos een dure grap te gaan worden. Want veel wedstrijden kon hij nog niet spelen in Brazilië. Onlangs klonk het wel dat Santos de Braziliaanse verdediger definitief wil overnemen. Bij Club Brugge heeft Peres nog een contract tot medio 2022.

Update: Globo Esporte meldt dat Santon momenteel onderhandelt met Club Brugge om de problemen rond Luan Peres weg te werken. De Braziliaanse club denkt dat het goed gaat komen en hoopt zo een extra straf van de FIFA te ontlopen. Club Brugge heeft blijkbaar nog recht op 262.500 euro, dat is inclusief rente.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws