'Anderlecht moet AEK Athene teleurstellen in dossier van Vranjes'

'Anderlecht moet AEK Athene teleurstellen in dossier van Vranjes'

Gepubliceerd: zaterdag 6 juni 2020 om 09:00za 06-06-2020 om 09:00

AEK Athene heeft Anderlecht een voorstel gedaan om Ognjen Vranjes (30) langer te huren. De Grieken willen hem een maand langer hebben om het einde van de competitie nog af te werken. Anderlecht heeft daar geen zin in, weet Het Nieuwsblad.

AEK Athene heeft in Griekenland de bekerfinale gehaald en wil die graag spelen mét Vranjes. Normaal gezien loopt het contract van Vranjes echter af op het einde van de maand. Dan zou de Bosniër zich opnieuw moeten melden bij Anderlecht.

Vranjes heeft nog een contract voor twee jaar lopen bij Anderlecht en is bovendien een grootverdiener. Anderlecht probeert daarom een definitieve transfer te forceren. Een echte comeback bij Anderlecht lijkt onwaarschijnlijk. Vranjes presteerde vorig seizoen ondermaats en liet zich opmerken met wangedrag naast het veld.

Bij AEK Athene is Vranjes bijzonder geliefd bij de fans. De Grieken waren van plan om hem definitief over te nemen en hebben al een persoonlijk akkoord. AEK wil hem echter gratis, terwijl Anderlecht drie miljoen euro voor hem heeft betaald.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een droom wordt werkelijkheid voor Cyriel Dessers! #KRCGenk #Genk #Dessers #Heracles #Utrecht #NAC #Lokeren #OHL #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws