Opvallend: Mister Michel feliciteert zoon na 'degradatie' bij Anderlecht

Opvallend: Mister Michel feliciteert zoon na 'degradatie' bij Anderlecht

Gepubliceerd: donderdag 4 juni 2020 om 08:15do 04-06-2020 om 08:15

Michael Verschueren is uit het management van Anderlecht gestapt. Hij is dus geen CFO Sports meer, maar blijft wel in het bestuur zitten. Zijn vader Michel Verschueren (89) reageert positief op die ontwikkeling. 

"Ik heb mijn zoon gefeliciteerd", benadrukt Verschueren in Het Nieuwsblad. "Dat hij uit het sportieve management stapt getuigt van intelligentie. In plaats van constant binnen bepaalde spanningsvelden te werken heeft Michael aangevoeld dat een andere rol beter voor hem was. Hij blijft wel een Anderlecht-man in hart en nieren, hé."

"Sowieso blijft mijn zoon aandeelhouder en hij komt opnieuw in de raad van bestuur. Michael blijft ondernemend en ambitieus. Nu zal hij zich opnieuw kunnen focussen op zijn taken binnen de UEFA en de European Club Association (ECA) waar hij sterk gerespecteerd is. Ook daar kan hij opkomen voor Anderlecht.”

Over de nieuwe bazen van Anderlecht geeft Verschueren geen commentaar. "Ik ga daar niets over zeggen. Marc Coucke heeft nog een inspanning gedaan en ik hoop dat ze nu met een propere lei kunnen herbeginnen", besluit hij nog. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws