Losada reageert op contractverlenging Beerschot: “Heb dit zelf afgedwongen”

Losada reageert op contractverlenging Beerschot: “Heb dit zelf afgedwongen”

Gepubliceerd: woensdag 3 juni 2020 om 18:26wo 03-06-2020 om 18:26

Hernan Losada heeft zijn contract bij Beerschot tot 2023 verlengd. De 38-jarige Argentijn reageert op de clubwebsite van Beerschot op zijn nieuwe verbintenis.

Losada is een kind van de club. “Beerschot gaf me de kans een mooi leven uit te bouwen als profvoetballer, dat ik 14 jaar later bij diezelfde club m’n carrière als hoofdcoach kan lanceren, is een droom die uitkomt. Hier heb ik de laatste jaren heel hard voor gewerkt en ik ben blij dat die investeringen geloond hebben.”

Losada volgde Stijn Vreven op en pakte de tweede periodetitel in 1B. “Ik ben best trots op wat ik hier in die maanden heb kunnen realiseren. Ik heb deze groep weer een identiteit gegeven. In die zin heb ik dit contract zelf afgedwongen.”

“Maar ik ben de club ook dankbaar dat ik deze kans krijg”, gaat Losada verder. “Beerschot is een historisch parcours aan het afleggen en staat alweer voor een belangrijke periode. Dat ik daarin een sleutelrol mag spelen, is fantastisch.”

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een droom wordt werkelijkheid voor Cyriel Dessers! #KRCGenk #Genk #Dessers #Heracles #Utrecht #NAC #Lokeren #OHL #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws