Real heeft schitterende kans om de titel te pakken, zeker met Hazard in topvorm

"Real heeft schitterende kans om de titel te pakken, zeker met Hazard in topvorm"

Gepubliceerd: woensdag 3 juni 2020 om 14:16wo 03-06-2020 om 14:16

Binnen negen dagen zal ook in Spanje de nationale competitie weer hervatten. De Primera Division draait uit op een titelstrijd tussen FC Barcelona en het Real Madrid van Thibaut Courtois en Eden Hazard. Die laatste zou wel eens de sleutel tot succes in handen kunnen hebben, denkt Dimitar Berbatov.

De Bulgaarse oud-aanvaller denkt dat Real er een extra wapen bij heeft. "Hazard zal een erg belangrijk verschil maken voor Real", claimt hij in een interview met Betfair. "Ik denk dat Los Blancos een schitterende kans hebben om de titel te pakken, zeker met een Hazard in topvorm." Of de Rode Duivel ook echt aan honderd procent zit, valt nog even af te wachten. Voor de coronabreak liep hij een zware blessure op, maar daar lijkt hij nu helemaal van hersteld.

"Hij is bijna een jaar aan de slag bij Real Madrid, nu moet hij eens een grootse prestatie neerzetten, dat moet hij nog bewijzen", geeft Berbatov Hazard een missie mee. "Maar kom op, hij kan dat: hij beseft het, zijn ploeggenoten beseffen dat, iedereen beseft dat. Hij moet iets neerzetten zoals hij dat bij Chelsea deed voor hij er wegging: drukken, scoren en assists uitdelen. Zo behoud je je vertrouwen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wie pakt de titel in La Liga?

(123 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws