'Antwerp wil Mbokani dolgraag behouden, Defour mag koffers pakken'

'Antwerp wil Mbokani dolgraag behouden, Defour mag koffers pakken'

Gepubliceerd: dinsdag 2 juni 2020 om 11:20di 02-06-2020 om 11:20

Kersvers Ebbenhouten Schoen Dieumerci Mbokani is op zijn vierendertigste gegeerd wild op de transfermarkt. Hij lonkte zelf al naar Club Brugge, Standard Luik en RSC Anderlecht, maar ook een verlengd verblijf op de Bosuil behoort nog tot de mogelijkheden. In dat geval zal Antwerp wel met een goed voorstel op de proppen moeten komen.

Mbokani gaf namelijk te kennen dat het meer zekerheid wilde over zijn toekomst. Zo zou hij openstaan voor een contractverlenging bij Antwerp op voorwaarde dat hij voor minstens twee jaar kan tekenen.

Antwerp wil zijn topschutter alvast dolgraag behouden en stuurde hem al een uitnodiging voor fysieke tests en de eerste trainingssessie die op 8 juni gepland staat. "Ik heb de teammanager gevraagd hoe dat komt, aangezien ik eind contract ben", bedacht Mbokani zich bij Het Nieuwsblad. "Hij zei mij dat Antwerp er alles aan ging doen opdat ik blijf."

Bye bye, Defour?
Dat in tegenstelling tot Steven Defour, die dezelfde uitnodiging niet ontving. Ook hij is vooraan in de dertig en eind contract bij Antwerp. Volgens Het Nieuwsblad is er wel al Turkse interesse voor de 52-voudige Rode Duivel.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws