'Standard richt het vizier op Franse flankaanvaller van FC Utrecht'

'Standard richt het vizier op Franse flankaanvaller van FC Utrecht'

Gepubliceerd: maandag 1 juni 2020 om 18:02ma 01-06-2020 om 18:02

Standard moet komende zomer weer op zoek naar versterking. Door de financiële problemen zal het echter niet veel kunnen uitgeven en zoeken naar goedkope spelers. Eentje heeft het mogelijk gevonden in Nederland.

Bij RTV Utrecht valt te lezen dat Standard het vizier heeft gericht op Jean-Christophe Bahebeck. De Fransman heeft een aflopend contract bij FC Utrecht, waar hij vorig seizoen nog één van de smaakmakers was.

De club van coach John van den Brom (ex-Anderlecht) wil ook graag met Bahebeck door, al krijgt het dus de concurrentie van Standard. FC Utrecht heeft echter een eenzijdige optie om het contract van Bahebeck met twee seizoenen te verlengen.

De 27-jarige Fransman stond in het verleden nog gekend als een groot talent bij PSG. Door blessures kende Bahebeck echter enkele mindere jaren in zijn carrière. Afgelopen seizoen was hij goed voor vijf doelpunten en één assist in negentien wedstrijden.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws