Club Brugge-huurling: CL spelen met Club? Op de Playstation misschien

Club Brugge-huurling: "CL spelen met Club? Op de Playstation misschien"

Gepubliceerd: vrijdag 29 mei 2020 om 15:30vr 29-05-2020 om 15:30

Club Brugge verbond de afgelopen weken vooral eigen jeugdspelers langer aan de club, maar her en der spelen ook nog jongens op huurbasis die eigenlijk eigendom zijn van de landskampioen. Zo verdedigde Jellert Van Landschoot de kleuren van het Nederlandse NEC. Of hij terugkeert naar België is maar de vraag.

Onder meer Siemen Voet, die afgelopen seizoen werd uitgeleend aan KVC Roeselare, tekende de voorbije dagen een nieuw contract bij Club Brugge. Over de 22-jarige Van Landschoot is er verder nog weinig beweging rond Jan Breydel. Hij werkte vrijdagochtend zijn laatste training af bij NEC.

Ziet Van Landschoot zichzelf nog terugkeren naar Brugge? "Ik heb daar nog een contract voor een jaar. Misschien moet ik mij daar nog melden", reageerde de linkspoot bij Omroep Gelderland.

Moest hij terugkeren, kan hij zich met Club Brugge alvast gaan opmaken voor het Miljoenenbal. "Ja, Club Brugge speelt Champions League. Ik ook? Ja, op de Playstation misschien", schatert Van Landschoot die dit seizoen bijna elke wedstrijd speelde bij NEC. Dat stond voor het beëindigen van de competitie op een achtste plek in de Eerste Divisie.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws