Voetballers reageren op verboden partij: ‘De waarheid wordt verborgen’

Voetballers reageren op verboden partij: ‘De waarheid wordt verborgen’

Gepubliceerd: donderdag 28 mei 2020 om 10:15do 28-05-2020 om 10:15

Laatste update: donderdag 28 mei 2020 om 10:22do 28-05-2020 om 10:22

Mehdi Carcela, Paul-Jose Mpkou, Junior Edmilson en Samuel Bastien hebben zichzelf in een lastig parket gebracht. De voetballers hebben inmiddels gereageerd op hun aanwezigheid bij een verboden voetbalwedstrijd.

Maar liefst 60 personen zakte af naar het kunstgrasveld in Wezet, onder hen dus ook enkele huidige en voormalige Standardspelers. Onder de huidige coronamaatregelen is dat uiteraard niet toegestaan. Edmilosn en Mpoku reageerde alvast op de commotie.

"Enkele amateurvoetballers hadden ons uitgenodigd, we dachten dat het een partijtje 11 tegen 11 zou zijn. Toen we aankwamen zagen we echter een massa volk staan, niemand droeg mondmaskers of respecteerde de afstandsregels", aldus Mpoku aan La Meuse.

Ook Edmilson moest toegeven dat hij aanwezig was, de aanvaller hekelt echter de houding van schepen Julien Woolf. "Hij heeft kritiek op ons maar hij stond zelf langs het veld als een fan. Hij zei helemaal niet dat we moesten vertrekken. Een schepen moet correct zijn, nu zorgt hij voor ophef. Het is niet door de waarheid te verbergen dat je slaagt in het leven", besluit de voetballer filosofisch.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moeten de vier profvoetballers gestraft worden?

Ja
65%
Nee
35%
(333 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws