Vriendin Mrdakovic doet haar vreselijk verhaal: Ik probeerde hem te kalmeren

Vriendin Mrdakovic doet haar vreselijk verhaal: "Ik probeerde hem te kalmeren"

Gepubliceerd: dinsdag 26 mei 2020 om 16:20di 26-05-2020 om 16:20

Miljan Mrdakovic, ex-speler van RSC Anderlecht en KAA Gent, besloot afgelopen vrijdag om op 38-jarige leven te stappen. Ivana Stanic, vriendin van de gewezen profvoetballer, doet haar verhaal nu in de Servische pers.

Bij het Servische Ekip komt Stanic terug op haar relatie met Mrdakovic. “We hadden de perfecte relatie, tussen ons was alles perfect", klonk het. Al weet Stanic ook dat haar vriend psychische problemen had. "De dag voor hij zichzelf van het leven beroofde, had hij te veel gedronken. Ik voelde dat er iets ergs te gebeuren stond."

"Ik probeerde hem te kalmeren, nam hem mee naar bed en we praatten de hele nacht. De ochtend daarop begon hij opnieuw te drinken en ik verstijfde van de angst toen ik een geweer naast hem zag liggen. Ik huilde, vroeg hem of hij het wapen wou wegleggen en ik belde meteen naar zijn moeder."

"Ik vroeg hem om met mij mee te gaan naar de badkamer zodat hij zich kon aankleden", voegt Stanic er nog aan toe. "Ik probeerde constant in de gaten te houden wat hij aan het doen was, maar toen ik hem even niet in het oog had, hoorde ik ineens het schot. Ik liep weg uit het appartement en belde de hulpdiensten", klinkt het.

Depressieve gevoelens
Na zijn professionele voetbalcarrière had Mrdakovic het niet makkelijk. "Hij dronk heel veel. Ik denk dat dat in combinatie met z’n depressieve gevoelens de aanleiding was tot z’n zelfmoord", gaf Stanic aan.

"Hij had moeite om het leven na zijn carrière verder te zetten, want voetbal was zijn leven. Hij begon dan te werken als spelersmakelaar, maar dat is een onzekere bezigheid. Soms haal je daar grote winsten uit, maar vaak ook niet. Hij was depressief en bang", besloot ze.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👫❤️

A post shared by 💫 Ivana Stanic 💫 (@iamivanastanic) on

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws