'Kuyt nog niet op bank van Feyenoord, wel hoofdtrainer vanaf 2021'

'Kuyt nog niet op bank van Feyenoord, wel hoofdtrainer vanaf 2021'

Gepubliceerd: vrijdag 22 mei 2020 om 16:34vr 22-05-2020 om 16:34

Laatste update: vrijdag 22 mei 2020 om 16:37vr 22-05-2020 om 16:37

Dirk Kuyt zal komend seizoen niet op de Feyenoord-bank plaatsnemen. Said Bakkati gaat met Jaap Stam mee naar FC Cincinnati en dus hebben de Rotterdammers een assistent minder, maar Kuyt zal die rol niet gaan vervullen.

Het is nog steeds de bedoeling dat Kuyt jeugdtrainer blijft bij Onder-19 en daar de knepen van het vlak leert. Daarnaast zal de gewezen aanvaller veelvuldig samenwerken met Frank Arnesen, de technisch directeur van Feyenoord. Een aanbieding om trainer te worden van het nieuw te vormen Feyenoord Onder-21 liet hij schieten.

Arnesen en Rob Jansen, zaakwaarnemer van Kuyt, hebben het Algemeen Dagblad laten weten dat de ex-international geen assistent zal worden. De krant schrijft wel dat het de bedoeling is dat Kuyt in de zomer van 2021 hoofdtrainer Dick Advocaat zal opvolgen.

Op dit moment heeft Advocaat met John de Wolf en Cor Pot nog altijd twee assistenten en het is dus nog niet zeker dat Feyenoord een nieuwe assistent gaat aantrekken. Bakkati was wel verantwoordelijk voor de standaardsituaties en diverse veldtrainingen. De Rotterdammers beraden zich over de invulling van de staf.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws