Jarige Mertens moet keuze maken, Napoli-voorzitter De Laurentiis wil duidelijkheid

Jarige Mertens moet keuze maken, Napoli-voorzitter De Laurentiis wil duidelijkheid

06-05-2020 12:16
2

Dries Mertens blaast woensdag 33 kaarsjes uit. Op de dag van zijn verjaardag is het nog altijd niet duidelijk waar zijn toekomst ligt. Aan interesse is er geen gebrek. Ondertussen wil Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis duidelijkheid van Mertens.

Het verhaal is alom bekend. Mertens is aan zijn laatste weken van zijn huidige contract bij Napoli bezig. In Napels willen ze graag verder met Mertens. De club bood Mertens ondertussen een nieuw contract aan. De verbintenis is er een voor twee seizoenen. Voorlopig hapte Mertens evenwel nog niet toe.

De Laurentiis is een fan van Mertens en zou onze landgenoot graag aan boord houden. Maar volgens Repubblica hoopt de voorzitter van Napoli snel op duidelijkheid. 'Hij vraagt op korte tijd een reactie', klinkt het.

Mertens laat zich voorlopig niet opjagen. Hij heeft immers opties genoeg. Zo wil Frank Lampard hem maar wat graag naar Chelsea halen. In januari lukte dat nog niet. Nog in Engeland wordt Mertens ook Liverpool gekoppeld. Ook de naam van PSG viel ondertussen al.