'Chileen Cavalleri moet vertrek Dennis opvangen bij Club Brugge'

'Chileen Cavalleri moet vertrek Dennis opvangen bij Club Brugge'

30-04-2020 18:00 Laatste update: 13-05-2020 18:10
20

Club Brugge dreigt komende zomer weer voor een bijzonder drukke transferperiode te zijn. Heel wat sterkhouders worden gelinkt aan een vertrek. Bij Blauw-Zwart zoekt men alvast naar opvolgers.

Onder andere Krépin Diatta en Emmanuel Dennis worden hevig gelinkt aan een transfer naar het buitenland. Bij Club Brugge lijkt men alvast te willen anticiperen op een vertrek door de komst van een vervanger. Die vervanger zou weleens Matias Cavalleri kunnen worden, zo meldt het Argentijnse La Capital.

Volgens het Argentijnse medium hoopt Club Brugge de Chileense flankaanvaller komende zomer naar België te halen. Ook het Mexicaanse Pachuca toont interesse in de winger. De 22-jarige Cavalleri komt in eigen land momenteel uit voor Curico, dat op een derde plek in de Chileense competitie staat.

Bij Curico was Cavalleri vorig seizoen nog goed voor drie doelpunten en vijf assists.


UPDATE: Club Brugge lijkt weer een stapje dichter bij de komst van Cavalleri te zitten. Volgens Sport/Voetbalmagazine toont Blauw-Zwart weldegelijk interesse in de Chileen. Cavalleri zou daarnaast verkiezen om richting Europa te trekken.