Beerschot wil naar 1A en rekent op werkgroep: Liever een snelle beslissing

Beerschot wil naar 1A en rekent op werkgroep: "Liever een snelle beslissing"

Gepubliceerd: donderdag 9 april 2020 om 13:16do 09-04-2020 om 13:16

Laatste update: donderdag 9 april 2020 om 13:22do 09-04-2020 om 13:22

Beerschot VA is nog niet helemaal zeker van promotie, maar met het behalen van hun proflicentie werd een belangrijke klip genomen. Nu is het afwachten wat er gebeurt met de promotiefinale tegen OH Leuven. Voorzitter Francis Vrancken wacht geduldig op de beslissing.

Een werkgroep binnen de Pro League bekijkt momenteel of de terugwedstrijd in Leuven nog gespeeld kan worden, of dat beide clubs promoveren naar 1A. "Ondanks het feit dat we liever een snelle beslissing hadden gehad zodat we ons goed kunnen voorbereiden op het volgende seizoen, stellen we ons als club, samen met OHL, constructief op", klinkt het op de Beerschot-website.

Vrancken maakt zich echter sterk dat Beerschot op alles voorbereid is. "Onze club heeft al vele stormen overleefd. Het zit nu eenmaal in het in het DNA van onze supporters, sponsors en investeerders om nooit op te geven en altijd te blijven vechten tegen elk onheil dat ons al is overkomen.  Dat is de reden waarom iedereen in deze club is blijven geloven. We blijven verder bouwen aan "den Beerschot", op onze eigen manier", besluit hij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Speelt Beerschot volgend seizoen in 1A?

(147 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws