Breaking news

Uitleenbeurt van korte duur: 'Persyn verruilt Club Brugge voor Westerlo'

Frutos over zijn vertrek bij Anderlecht: Heb geen echte kans gekregen

Frutos over zijn vertrek bij Anderlecht: "Heb geen echte kans gekregen"

Gepubliceerd: dinsdag 31 maart 2020 om 18:00di 31-03-2020 om 18:00

Nicolas Frutos is nog altijd een publiekslieveling bij Anderlecht. De gevierde aanvaller was er ook even coach, maar bij de komst van Hein Vanhaezebrouck vertrok hij. Frutos legt bij La Dernière Heure uit waarom.

"Je kan zeggen dat ik geen echte kans heb gekregen na het vertrek van René Weiler, maar dat is het leven", aldus de Argentijn. "Achteraf gezien heb ik er goed aan gedaan om te vertrekken. Mijn gevoel had niets te maken met de komst van Vanhaezebrouck. Op dat moment sloot de filosofie van de club gewoon niet aan met mijn waarden."

Enkele maanden later nam Marc Coucke de club over. "We voelden wel dat er veel bewoog achter de schermen, ik voelde me in die sfeer niet goed in mijn vel. Enkele maanden later hebben ze die verkoop dan aangekondigd."

Nu is hij weer vaker te vinden bij beloftenmatchen van Anderlecht, maar hij ambieert daar geen nieuwe job. "Ik heb kennisgemaakt met Craig Bellamy bij de veteranen van Londerzeel. We hebben trouwens dit seizoen kampioen gespeeld. Het is enkel een vriendschap, niets meer dan dat. Door het coronavirus staan al mijn projecten in de koelkast, maar ik was goed gestart in mijn job van raadgever en co-commentator bij televisie." 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Had Frutos moeten aanblijven als T1?

Ja
47%
Nee
53%
(70 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws