'Genk loopt som van 3,5 miljoen euro mis, maar heeft er wel extra speler bij'

'Genk loopt som van 3,5 miljoen euro mis, maar heeft er wel extra speler bij'

Gepubliceerd: maandag 30 maart 2020 om 21:47ma 30-03-2020 om 21:47

Laatste update: woensdag 1 april 2020 om 08:00wo 01-04-2020 om 08:00


KRC Genk staat weer voor een drukke transferzomer en zal stilaan moeten beslissen over de toekomst van heel wat (uitgeleende) spelers. Over één speler heeft het alvast zelf duidelijkheid gekregen.

Zo zal Edon Zhegrova niet terugkeren naar Limburg. De flankaanvaller wordt momenteel verhuurd aan FC Basel, waar hij indruk kon maken op de Zwitserse ploeg. FC Basel is dan ook van plan om de aankoopoptie te lichten. Dat meldt Bluewin. Daarvoor heeft het nog tot dinsdagavond de tijd.

Als dat gebeurt, krijgt Genk ook nog een flinke som voor de talentvolle Kosovaar. In totaal zou het zo'n 3,5 miljoen euro ontvangen voor Zhegrova. De flankaanvaller kwam dit seizoen veertien keer in actie voor Basel. Daarin was hij goed voor twee doelpunten en drie assists.

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat Basel de aankoopoptie voor Zhegrova dan toch niet heeft gelicht. Genk mag zo een kruis maken over een transfersom van 3,5 miljoen euro. Al hebben de Limburgers er wel een extra flankaanvaller bij voor volgend seizoen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws