Neymar komt met statement na ophef over foto: 'Enige uitzondering is zijn zoontje'

Neymar komt met statement na ophef over foto: 'Enige uitzondering is zijn zoontje'

Gepubliceerd: maandag 30 maart 2020 om 15:44ma 30-03-2020 om 15:44

Neymar heeft veel negatieve reacties gekregen na het delen van een foto waarop hij met vijf anderen aan het voetvolleyen is. De Braziliaan heeft nu een statement moeten afgeven als reactie op de kritiek dat hij zich niet aan de quarantaine-regels zou houden.

De ster van Paris Saint-Germain bevindt zich momenteel in Brazilië, nadat hij net op tijd Frankrijk wist te ontvluchten. Vanuit zijn thuisland deelde Neymar een aantal foto's op Instagram waar hij met een groep mensen een leuke tijd leek te hebben op het strand. In een reactie op de kritiek die hij daarover kreeg zegt het management van Neymar: 'De personen op de foto zitten met hem in quarantaine, deze mensen reisden samen van Parijs naar Brazilië.'

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cansados porém felizes 👊🏽🤘🏽até o davizinho treinou hoje 😅😂🤣 📸 by: @gilcebola

Een bericht gedeeld door ene10ta Érre 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) op

'Neymar heeft zijn huis opengezet voor hen zodat ze de eerste veertien dagen in quarantaine zouden kunnen verblijven voordat andere familieleden het huis in mogen. Het huis ligt volledig geïsoleerd en er zijn geen bezoekjes of zakelijke besprekingen in het huis. De enige uitzondering daarop is zijn zoon, die naar het huis is gekomen om bij zijn vader te verblijven. Zijn moeder, zus en oma heeft hij nog niet gezien omdat hij begrijpt dat dit niet het moment daarvoor is', zo luidt de verklaring.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws