'David duurste speler ooit in Jupiler Pro League, Doku is rijzende ster'

'David duurste speler ooit in Jupiler Pro League, Doku is rijzende ster'

Gepubliceerd: maandag 30 maart 2020 om 10:30ma 30-03-2020 om 10:30

De toonaangevende website transfermarkt.de heeft maandagochtend een nieuwe update gedaan. Jonathan David blijft de duurste speler in de Jupiler Pro League. Hij zou zelfs 25 miljoen euro waard zijn.

David was al de duurste met twintig miljoen euro, maar daar komt dus nog vijf miljoen euro bij. Club Brugge vult de plaatsen twee en drie in met Krépin Diatta (21 miljoen euro) en Emmanuel Dennis (17 miljoen).

Jérémy Doku is door zijn uitstekende prestaties bij Anderlecht een sterke stijger met een waarde van tien miljoen euro, al wil Anderlecht uiteraard veel meer dan die prijs. Een andere rijzende ster is Aster Vranckx. Die was bij de vorige update amper 700.000 euro waard en nu 4,5 miljoen euro.

Club Brugge is de eerste Belgische club die de kaap van 150 miljoen euro rondt voor de volledige kern. Naast Diatta en Dennis zijn ook onder meer Charles De Ketelaere en Clinton Mata (allebei 8,5 miljoen euro) fors gestegen in prijs.

De volledige lijst van alle waardes is hier te zien. De waardes zijn uiteraard al bepaald voor de coronacrisis. Die zal de transfermarkt mogelijk nog doen instorten.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is 25 miljoen de correcte prijs voor David?

(427 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws