OFFICIEEL: Lierse Kempenzonen stelt ex-assistent van KRC Genk aan

OFFICIEEL: Lierse Kempenzonen stelt ex-assistent van KRC Genk aan

Gepubliceerd: zaterdag 28 maart 2020 om 18:10za 28-03-2020 om 18:10

De competitie zit stil, maar de voetbalwereld blijft draaien. Ook in het amateurvoetbal van België, waar Lierse Kempenzonen een opvallende transfer heeft weten te realiseren. Het trekt Tom Van Imschoot aan.

Lierse Kempenzonen kon in de Eerste Amateurliga net het behoud verzekeren, maar wil volgend seizoen een pak beter doen. Dat hoopt het te kunnen doen onder de hoede van Van Imschoot, die aangetrokken werd als de nieuwe trainer.

Het makelaarsbureau SportPlus kondigde zijn overgang aan. Van Imschoot heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract bij Lierse Kempenzonen. Eerder dit seizoen was hij nog assistent van Felice Mazzu bij Genk, maar werd hij samen met de hoofdcoach ontslagen.

Van Imschoot kan alvast niet wachten. "De keuze voor Lierse was snel gemaakt. Lierse is in mijn ogen een gigantisch mooie club, een slapende reus die ik mee wil helpen wakker maken. Na dit huidige seizoen moeten we heel nederig zijn en hard werken", reageerde hij op de officiële kanalen van Lierse

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws