UPDATE: Vigo-speler die coronamaatregels brak, krijgt fikse boete

UPDATE: Vigo-speler die coronamaatregels brak, krijgt fikse boete

Gepubliceerd: zaterdag 28 maart 2020 om 15:45za 28-03-2020 om 15:45

Laatste update: zondag 17 mei 2020 om 16:29zo 17-05-2020 om 16:29

Celta de Vigo-aanvaller Pione Sisto heeft de regels aan zijn laars gelapt en Spanje verlaten, meldt Deportes COPE. Hij is in de auto gestapt en heeft een autorit van ruim 3000 kilometer gemaakt naar zijn geboorteland Denemarken.

Dat is tegen de regels, want iedere inwoner in Spanje moet in quarantaine blijven. Sisto had daar maling aan en is samen met zijn zus naar Denemarken gereden zonder toestemming van Celta en de Spaanse autoriteiten. Het Spaanse luchtruim is gesloten, maar het land verlaten met de auto kan wel. Sisto bracht Celta pas op de hoogte toen hij al onderweg was.

"De club zal deze zaak intern afhandelen", laat de club weten aan Marca. Het is niet de eerste keer dat de Deen in opspraak is geraakt bij Celta. Vorig jaar kreeg hij al een boete omdat hij 21 dagen lang niets anders at dan fruit in een poging om af te vallen.

Update: Sisto moet na zijn fratsen de geldbeugel openen. Volgens onder meer Faro de Vigo krijgt de Deense flankaanvaller een geldboete van 60.000 euro voorgeschoteld van zijn ploeg. Hij is naar verluidt nog altijd niet tot schuldinkeer gekomen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Begrijp jij zijn beslissing?

Ja
52%
Nee
48%
(65 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws