Boussoufa en Zetterberg blijven mij het meest bij, uitzonderlijke kwaliteit

"Boussoufa en Zetterberg blijven mij het meest bij, uitzonderlijke kwaliteit"

Om het contact tussen spelers en trainers enerzijds en supporters anderzijds te bewaren, maken clubs dezer dagen gretig gebruik van online Q&A's. Ook Fred Vanderbiest, T2 bij KV Mechelen, werd aan zo'n vragenvuur onderworpen. Hij gaf antwoord op verschillende thema's.

Allereerst wil Vanderbiest benadrukken dat de technische staf van KV Mechelen niet stil zit in deze periode. "Wat wij zoal doen? Zaken bekijken die beter kunnen volgend seizoen. Bepaalde afspraken binnen de staf en naar de spelers toe verbeteren of nog iets dieper gaan uitwerken. Daar zijn we nu mee bezig, weliswaar vanop afstand. We blijven in contact via WhatsApp, FaceTime of gewoon per telefoon", doet Vanderbiest uit de doeken.

Zijn liefde voor KV Mechelen is door de coronacrisis nog lang niet aangetast. "Ik ben al in heel wat clubs geweest, traditieclubs ook, en ik mag toch wel zeggen dat we hier een sterke symbiose hebben tussen bestuur, spelers en supporters", doet Vanderbiest het geheime wapen van Malinwa uit de doeken.

De oud-middenvelder werd ook gevraagd naar zijn spelerscarrière. Naar welke tegenstanders keek hij het meeste op? "De spelers die mij het meest bij blijven, zijn Boussoufa en Zetterberg", verwijst Vanderbiest naar twee ex-Anderlecht-spelers. "Ik heb nog het geluk gehad om tegen hen te voetballen. Ik moet zeggen dat dat toch jongens waren met uitzonderlijke kwaliteit en dat zijn de spelers die mij het meeste bijblijven."  

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie