Nainggolan in gesprek met Kat Kerkhofs: “Met Fellaini kan je je goed amuseren”

Nainggolan in gesprek met Kat Kerkhofs: “Met Fellaini kan je je goed amuseren”

Gepubliceerd: woensdag 25 maart 2020 om 17:14wo 25-03-2020 om 17:14

De quarantaine en coronacrisis gaat verder en ook de voetballers moeten uiteraard binnenblijven. Vooral in Italië zijn de maatregelen streng. Kat Kerkhofs ging een gesprek aan met Radja Nainggolan op VIER.

Nainggolan is alvast geen quarantaine-persoon. "Ik ben liever in groep, dat groepsgevoel mis je toch wel", geeft Il Ninja toe. “Maar als er nu 1 Rode Duivel zou zijn waarmee Nainggolan in quarantaine zou willen zitten, wie zou dat zijn?", vraagt Kat Kerkhofs zich af. "Dan ga ik toch voor een Fellaini-type", antwoordde Nainggolan. "Daar kan je je goed mee amuseren. En je hoort er ook gekke dingen uitkomen. Al zal dat nu niet gaan aangezien hij zelf besmet is, maar ik zou me er goed mee kunnen bezighouden.."

Nainggolan kende een turbulente periode bij de Rode Duivels, maar had geen problemen met medespelers. De middenvelder van Cagliari laat zich uit over enkele Rode Duivels. "Het is ook leuk om gezelschapsspelletjes te spelen met Dries (Mertens), Jan (Vertonghen) en Mousa (Dembélé). Dan zie je soms andere kanten van mensen. Dat Jan helemaal niet kan verliezen, bijvoorbeeld”, citeert Sporza.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws