Club-fan Eric Goens wijst Standard en Zulte Waregem met de vinger: 'Shame on you!'

Club-fan Eric Goens wijst Standard en Zulte Waregem met de vinger: 'Shame on you!'

Gepubliceerd: dinsdag 24 maart 2020 om 14:08di 24-03-2020 om 14:08

Laatste update: dinsdag 24 maart 2020 om 14:27di 24-03-2020 om 14:27

Steeds meer ploegen uit de Jupiler Pro League bestuderen de optie om personeel en/of spelers op technische werkloosheid te zetten. Standard Luik en Zulte Waregem lieten al verstaan dat ze van de gunstmaatregelen van de overheid gebruik zullen maken. Dat schiet bij Eric Goens in het verkeerde keelgat.

Goens is voornamelijk bekend als programmamaker van succesformules zoals bijvoorbeeld De kantine of Het huis, maar het is een publiek geheim dat ook het voetbal hem na aan het hart ligt. De geboren Nieuwpoortenaar is supporter van Club Brugge. Vanuit die hoedanigheid kijkt hij met verbazing naar de beslissing van Standard en Zulte Waregem.

In een tweet verwijst Goens fijntjes naar het mediacontract dat recente werd afgesloten met Eleven Sports. In totaal krijgen de clubs uit de JPL 103 miljoen euro uit die overeenkomst, geen peulschil met andere woorden. Goens begrijpt dan ook niet dat clubs als Standard of Zulte Waregem proberen om een slag te slaan uit gunstmaatregelen van de overheid. De hashtags 'Shame on you' en 'Een welgemeende fuck you' laten weinig aan de verbeelding over.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws