Zulte Waregem ziet huurling maar blijven scoren, Nederlandse club wil hem kopen

Zulte Waregem ziet huurling maar blijven scoren, Nederlandse club wil hem kopen

22-03-2020 16:42
1

Zulte Waregem heeft met Cyle Larin, Saido Berahino en Jelle Vossen al enkele goede spitsen in de kern rondlopen. Op de loonlijst staat echter ook Robert Mühren, die momenteel op uitleenbasis furore maakt bij Cambuur.

De dertigjarige Nederlander is in zijn thuisland één van de grote revelaties in de Nederlandse Tweede Klasse. Met 26 competitiedoelpunten heeft hij een uitstekend seizoen achter de rug bij SC Cambuur. Daar is men ook bijzonder tevreden over de spits.

Zo denkt men er bij Cambuur aan om Mühren bij een eventuele promotie te houden. Al moet er eerst een akkoord gevonden worden met Zulte Waregem. "Robert is een goede kerel en we denken wel dat hij mee kan in de Eredivisie", zegt financieel directeur Gerald van den Bel bij Voetbal International.

"We huren hem voor een fractie van wat Zulte Waregem aan salaris betaalt", klinkt het nog. Bij Zulte Waregem heeft Mühren nog een contract tot medio 2021. Hij is bezig aan zijn derde uitleenbeurt sinds de aankoop van Zulte Waregem. Hij werd eerder uitgeleend aan Sparta en NAC Breda.