'Hoestende' Diego Costa aangepakt door Joos: 'Ronduit crimineel gedrag'

'Hoestende' Diego Costa aangepakt door Joos: 'Ronduit crimineel gedrag'

14-03-2020 21:30 Laatste update: 21:31
11

In zijn column in De Standaard heeft Filip Joos zwaar uitgehaald naar Diego Costa. De spits van Atlético Madrid ging volgens hem eerder deze week flink over de schreef.

Na de partij tegen Liverpool in de Champions League had de spits geen zin in interview. Hij vermeed die door te spotten met het coronavirus. 'De aanvaller van Atlético Madrid had op Anfield geen bal geraakt, maar ging bij zijn wissel toch mokkend van het veld en trapte tegen een drinkbus net voor hij op de bank plaatsnam', beschrijft Joos de partij van Diego Costa.

'De voor Costa ingevallen Llorente knalde Atlético in de verlengingen voorbij Liverpool, en dus moest de Braziliaan inbinden, want had hij zich met zijn woede-uitbarsting belachelijk gemaakt. In plaats van de microfoons in de mixed zone gewoon stoïcijns te negeren, hoestte een grijnzende Costa herhaaldelijk in het gezicht van de journalisten. Corona faken om niet te spreken en daarbij mensen blootstellen aan besmettingsgevaar, is ronduit crimineel gedrag', besluit Joos.