Courtois niet bang voor Messi, Barcelona deelt daarna zelf prikje uit

Courtois niet bang voor Messi, Barcelona deelt daarna zelf prikje uit

01-03-2020 13:01
4

Thibaut Courtois heeft zich andermaal niet populair gemaakt bij de fans van Barcelona. De doelman prikte lichtjes naar Lionel Messi, maar de Catalanen deelden ook uit.

In een interview met Eleven Sports blikte Courtois vooruit naar de partij tegen Barcelona. Ook de partij tegen Lionel Messi, al is onze landgenoot niet angstig voor de Argentijn.. "Ik ben daar niet echt meer mee bezig", gaf hij aan.

"Vroeger toen ik met Atlético die eerste keer op Camp Nou speelde tegen al die sterren, was ik er wel mee bezig. Als je er dan niet mee bezig moest zijn, dan is er iets mis. Maar nu is het een speler zoals een andere voor mij. Ik heb er geen nachtmerries over, totaal niet. We bestuderen hem alsof het een speler van Celta of Levante zou zijn, het is niets anders", klonk het.

Uitspraken die in een verkeerd keelgat zijn geschoten bij Barcelona. Zij dienden hem dan ook van antwoord met een filmpje op de officiële kanalen. Daar worden alle doelpunten die Messi tegen Courtois scoorde nog eens getoond. In totaal negen stuks in vijftien wedstrijden.