Spoedberaad in Salzburg: Europa League-duel met Eintracht Frankfurt afgelast

Spoedberaad in Salzburg: Europa League-duel met Eintracht Frankfurt afgelast

Gepubliceerd: donderdag 27 februari 2020 om 15:00do 27-02-2020 om 15:00

Red Bull Salzburg en Eintracht Frankfurt zullen donderdagavond niet in actie komen. De twee clubs zouden eigenlijk om 21.00 uur aftrappen in de Europa League, maar de wedstrijd is afgelast vanwege de weersomstandigheden in Oostenrijk.

Beide clubs hebben het nieuws bevestigd via de officiële kanalen. Voor donderdagavond wordt er een hevige storm boven Salzburg verwacht, met windsnelheden van 120 kilometer per uur. Tijdens een crisisberaad met beide clubs, de UEFA en de lokale autoriteiten is besloten om de wedstrijd niet door te laten gaan. Wanneer het returnduel – waarin Frankfurt een 4-1 voorsprong verdedigt – ingehaald zal worden, is nog niet duidelijk: de betrokken partijen hopen zo snel mogelijk een datum te prikken.

Eerder op de avond zal er ongeveer 130 kilometer verderop in Oostenrijk afgetrapt worden tussen LASK Linz en AZ. Het doorgaan van dat duel wordt niet bedreigd door weersomstandigheden en zal 'gewoon' aanvangen om 18.55 uur. Woensdag werd al besloten om het treffen tussen Internazionale en Ludogorets zonder publiek te laten spelen, vanwege de dreiging van het Coronavirus.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws