Breaking news

België weet zondag of het Italië kan vermijden, de rest is koffiedik kijken

Sevilla geeft Ajax goede voorbeeld en verslaat Getafe met ruime cijfers

Sevilla geeft Ajax goede voorbeeld en verslaat Getafe met ruime cijfers

Gepubliceerd: zondag 23 februari 2020 om 21:14zo 23-02-2020 om 21:14

Sevilla heeft zondagavond haasje-over gespeeld met Getafe. De Andalusiërs kwamen sterk voor de dag en boekten een overtuigende 0-3 overwinning op de ploeg van José Bordalás. Daardoor stijgt het nu naar plek drie. Getafe speelt aankomende donderdag tegen Ajax in de Europa League.

Getafe speelde met een aantal andere spelers tegen Sevilla ten opzichte van het duel met Ajax van afgelopen donderdag. Bij Sevilla startte Luuk de Jong in de basis. De eerste speldenprikjes werden door Getafe uitgedeeld, maar daarna dicteerden de bezoekers de wedstrijd. Het duurde echter tot kort voor rust voordat Sevilla het overwicht in de score uit wist te drukken: Lucas Ocampos tikte na 43 minuten van dichtbij binnen.

Getafe, dat bij balbezit van Sevilla met elf man op eigen helft speelde en loerde op countermogelijkheden, hoopte kort na rust gelijk te maken, maar de 1-1 viel niet. Sevilla besliste het duel na 67 minuten. Luuk de Jong verlengde een vrije trap, waarna Fernando de bal uiteindelijk binnenliep. De Jong maakte overigens ook kennis met de slagers van Getafe. De spits kreeg een elleboogstoot, die onbestraft bleef.

Een kwartier voor tijd besliste Jules Kounde de eindstand op 0-3. Getafe heeft vier dagen om zich voor te bereiden op de tweede wedstrijd tegen Ajax. De eerste ontmoeting eindigde in een 2-0 overwinning voor de Spanjaarden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws