Vriendin Van Crombrugge boos op Club Brugge: Te lang met zijn voeten gespeeld

Vriendin Van Crombrugge boos op Club Brugge: "Te lang met zijn voeten gespeeld"

Gepubliceerd: zaterdag 22 februari 2020 om 11:00za 22-02-2020 om 11:00

Hendrik Van Crombrugge realiseerde afgelopen zomer een transfer naar RSC Anderlecht. De doelman is een belangrijke speler bij de topclub, maar sprak in het verleden ook met een andere Belgische topclub... Club Brugge.

Onder andere Ajax en Club Brugge toonden in het verleden interesse in Van Crombrugge. Tot een transfer kwam het niet. Ook deze zomer niet, daar stak zijn vriendin een stokje voor. "De enige club waar hij van mij nooit naartoe mag, is Club Brugge", vertelt Tanja Hermanns in Het Nieuwsblad.

Ze neemt de Bruggelingen dan ook heel wat kwalijk. "Ze hebben daar te lang met zijn voeten hebben gespeeld. Eind 2017 was Club erg geïnteresseerd. Op een bepaald moment leek alles in orde te komen, maar op het laatste ogenblik werd de deal afgeblazen en haalde het Gabulov", klinkt het.

"Een zomer later was het weer van dat. Toen werd Hendrik zelfs uitgenodigd op het kasteeltje van Verhaeghe in Machelen. Binnen de week zou alles geregeld zijn. En plots werd Letica voorgesteld als hun nieuwe doelman. Dat maakte me kwaad. Ze mogen hem niet aan het lijntje houden", aldus de vriendin van Van Crombrugge.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Altijd als EERSTE op de hoogte van: Voetbalnieuws Transfernieuws Voetbalvideo's Volg @voetbalprimeurbelgie!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws