Gent werkte dag en nacht aan herstellingen: 'Topprestaties in Ghelamco Arena'

Gent werkte dag en nacht aan herstellingen: 'Topprestaties in Ghelamco Arena'

21-02-2020 21:22
6

Na storm Ciara was er heel wat schade aan het dak van de Ghelamco Arena. De wedstrijd tegen STVV kwam normaal niet in het gedrang, maar Gent deed er toch alles aan om alles weer volledig klaar te krijgen.

Zo meldt Gent via de officiële kanalen dat het heel wat werk heeft verricht om het dak te herstellen. 'Niet alleen op het veld maar ook ernaast worden topprestaties geleverd in de Ghelamco Arena', schrijft de club.

'We zullen er normaal in slagen om de stormschade aan het dak van de Ghelamco Arena tijdig te herstellen voor de wedstrijd tegen STVV komende zondag. Een ware heksentoer gezien de zeer moeilijke weercondities van de voorbije week', klinkt het.

'Dankzij de uitzonderlijke inspanningen van onze partners zullen onze abonnees en supporters in het desbetreffende vak zondag tegen Sint-Truiden de wedstrijd in alle veiligheid en zonder ongemakken kunnen volgen. Als dank voor het gerealiseerde werk nodigen we tegen STVV dan ook alle medewerkers uit die deze heksentoer verwezenlijkten en zullen we hen met de nodige egards ontvangen', besluit Gent.