Gepikeerde Mourinho: 'Come on, weet je hoe vaak Lamela heeft getraind? Nul keer'

Gepikeerde Mourinho: 'Come on, weet je hoe vaak Lamela heeft getraind? Nul keer'

Gepubliceerd: woensdag 19 februari 2020 om 23:57wo 19-02-2020 om 23:57

Tottenham Hotspur-manager Jose Mourinho reageerde gepikeerd na afloop van het verloren Champions League-duel met RB Leipzig. De BT Sport-interviewer opperde dat de kijkers pas in het laatste kwartier 'the real Tottenham' te zien kregen, maar die aanname schoot Mourinho in het verkeerde keelgat.

"Come on, wat bedoel je daarmee?", aldus Mourinho. "Laten we de jongens niet afvallen, zij deden alles wat ze konden." De Portugees neemt de niet geheel fitte invaller Erik Lamela als voorbeeld. "Weet je hoe vaak hij mee heeft kunnen trainen met het team? Nul keer. Hij is in één keer van revalideren naar twintig minuten in een Champions League-wedstrijd gegaan. Dat is ons team op dit moment."

Mourinho doelde op het grote aantal blessures in zijn selectie en wees naar de wisselmogelijkheden van Leipzig-collega Julian Nagelsmann. "Nkunku is moegestreden en wordt vervangen door Haidara. Schick is moegestreden en wordt vervangen door Poulsen. Maar bij ons is het net alsof we gaan vechten met een pistool zonder kogels. Dit was alles wat we konden doen."

De verliezend Champions League-finalist van vorig seizoen mag op 10 maart proberen de 0-1 thuisnederlaag weg te poetsen in Leipzig. In de tussentijd wachten Chelsea, Wolverhampton Wanderers, Norwich City (FA Cup) en Burnley.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws