Diatta laat zich uit over zijn toekomst bij Club Brugge: Ik zit hier goed

Diatta laat zich uit over zijn toekomst bij Club Brugge: "Ik zit hier goed"

Gepubliceerd: woensdag 19 februari 2020 om 07:46wo 19-02-2020 om 07:46

Laatste update: woensdag 19 februari 2020 om 07:48wo 19-02-2020 om 07:48

Krépin Diatta is één van de goudhaantjes bij Club Brugge. De Senegalees werd zelfs gevolgd door Manchester United, tegenstander van Blauw-Zwart in de Europa League. Diatta zelf windt er geen doekjes om in Sport/Voetbalmagazine.

Nog voor Club Brugge Diatta naar België halen, dacht ook Man United aan de flankaanvaller. "Ze zijn me in Noorwegen diverse keren komen volgen, dat is juist. Maar een contract kreeg ik nooit voorgelegd, omdat ik geen werkvergunning zou krijgen. Ik vond het ook geen goeie stap voor mij. Als ik naar Manchester was gegaan, was dat voor de tweede ploeg geweest."

"Na het WK met de U20 in Zuid-Korea had ik veel voorstellen: Atlético, Dortmund, ... Maar ook daar was het voor de jeugdploegen. Mij gaat het niet om de namen van de clubs, maar om mijn carrière en dan moet je geen stappen overslaan. Geld mag op mijn leeftijd niet primeren, vind ik. Ik heb daar altijd goed over nagedacht en tot op dit moment betreur ik geen enkele keuze", gaat hij verder.

Gelukkig in Brugge
"Elke speler droomt van een grote club, maar voor mij is Club Brugge dat ook. Ik zit hier goed. Hoe lang nog weet niemand. Dat hangt af van mijn progressie, van de markt, van anderen. Ik denk na over de stappen die ik zet, maar niks moet."

Een vertrek bij Club Brugge lijkt nog niet aan de orde voor Diatta. "Is er iemand die me wil, dan zal ik dat bekijken. Krijg ik de kans om hier nog een jaar extra te blijven, dan zou ik dat geen probleem vinden. Ik ben hier gelukkig, ik werk hier graag, ik hou van de manier van werken hier en ik woon graag in de stad."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Speelt Diatta ook volgend seizoen nog in Brugge?

(213 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws