Gent reageert na vertrek van Verbeke richting Anderlecht

Gent reageert na vertrek van Verbeke richting Anderlecht

Gepubliceerd: zaterdag 15 februari 2020 om 18:38za 15-02-2020 om 18:38

KAA Gent heeft officieel gereageerd op het vertrek van Peter Verbeke naar RSC Anderlecht. De Buffalo's tonen zich na het vertrek van een sportief manager geen geslagen hond. Gent kijkt alweer vooruit. 

'KAA Gent neemt akte van het vertrek van sportief manager Peter Verbeke. Ondanks de huidige periode van hoogconjunctuur diende hij na een kort dienstverband deze week zijn ontslag in. De club wil alvast duidelijk maken dat zijn vertrek geenszins betekent dat de nieuw ingeslagen weg bij KAA Gent wordt verlaten en dat het pad naar een verdere professionalisering zowel bij de jeugdwerking als bij de rekrutering van de A-kern wordt aangehouden. Daarvan getuigen onder meer de aanstellingen van TVJO Björn De Neve in april 2019 en van Tim Matthys in oktober 2019', laat KAA Gent weten. 

De Buffalo's tonen hun ambitie. 'Bij de jeugd zal het team onder De Neve de nieuw ingeslagen weg op sportief vlak garanderen, net zoals het scoutingteam van Tim Matthys het volste vertrouwen geniet op vlak van rekrutering voor de A-kern. Ook de samenwerking met de UGent voor medische begeleiding van zowel de jeugd als de A-kern onder leiding van professor Jan Bourgois getuigt daarvan. De clubleiding is meer dan ooit vastberaden om te blijven investeren in de huidige, professionele manier van werken.'

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws