Geen Play-Off 1 voor Anderlecht met dank aan eigen speler?

Geen Play-Off 1 voor Anderlecht met dank aan eigen speler?

Gepubliceerd: donderdag 13 februari 2020 om 22:57do 13-02-2020 om 22:57

KRC Genk heeft donderdag haar zesde plaats in de Jupiler Pro League verstevigd. Het speelde 1-1 gelijk op Antwerp. De thuisploeg had de betere kansen, maar Thomas Didillon speelde een uitstekende match.

Antwerp versierde tegen Genk de nodige kansen, maar Didillon speelde keer op keer spelbreker van dienst. De Franse doelman moest zich op de Bosuil slechts één keer omdraaien en dat was dan nog eens na een eigen doelpunt van Maehle. Na de match verkozen de fans van Genk Didillon tot Man van de Match.

Vorig seizoen toonde Didillon al bij Anderlecht dat hij een aanwinst is voor de Jupiler Pro League, maar dit seizoen verloor hij zijn plaats onder de lat bij paars-wit aan Hendrik Van Crombrugge. Na een half jaar zijn broek op de bank versleten te hebben, koos Didillon om op huurbasis bij Gernk aan de slag te gaan.

Door zijn uitstekende match tegen Antwerp loopt Didillon met Genk verder weg van Anderlecht in de stand. Paars-wit moet nog meer voor Play-Off 1 beginnen te vrezen dankzij een man die op de eigen loonlijst staat. De kloof na 25 speeldagen tussen Genk en Anderlecht bedraagt 4 punten. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Haalt Anderlecht dit seizoen Play-Off 1?

Ja
30%
Nee
70%
(1509 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws