Miljoenen over de balk? Of ik ooit nog voor Anderlecht zal spelen?

Miljoenen over de balk? "Of ik ooit nog voor Anderlecht zal spelen?"

06-02-2020 17:08
13

Bubacarr Sanneh is vanaf nu terug te zien op de Belgische velden. Niet bij RSC Anderlecht, maar bij KV Oostende. De centrale verdediger hoopt zich aan de kust weer in de kijker van paars-wit te spelen.

Sanneh speelde in de eerste maanden van dit seizoen op huurbasis voor Göztepe. In Turkije kwam hij evenwel weinig of niet aan spelen toe. Een terugkeer naar Anderlecht zat er niet in. “Met Anderlecht was er geen contact tijdens de winterstop. Ook niet over een mogelijk terugkeer”, vertelt Sanneh bij Sportwereld.

Bij KV Oostende begint de man van acht miljoen euro aan een nieuwe huuravontuur. “De transfer naar Oostende raakte pas tijdens de laatste dagen van de winterstop in stroomversnelling. Omdat het dan ook redelijk druk was bij Anderlecht, was er ook geen tijd voor overleg.”

Met Vincent Kompany of het bestuur van Anderlecht praatte Sanneh niet over zijn toekomst. “Maar dat hoeft ook niet. Ik speel opnieuw in België dus Anderlecht kan mijn prestaties bij Oostende nu makkelijk volgen. Ik ben vooral blij dat ik opnieuw kan spelen. Of ik ooit nog voor Anderlecht zal spelen? Dat zullen we wel zien.”