Belgische club richt vizier op Mazzu: Ze denken aan hem

Belgische club richt vizier op Mazzu: "Ze denken aan hem"

04-02-2020 21:02
2

Bij Moeskroen wordt er al een hele poos mysterieus gedaan over coach Bernd Hollerbach. De trainer is al een hele poos afwezig door naar verluidt een longonsteking. Hij zou snel gaan terugkeren, maar bij Moeskroen bereidt men zich toch al voor op slecht nieuws.

De club lijkt namelijk al naar een vervanger/opvolger te zoeken voor Hollerbach. Als de trainer beslist om niet terug te keren, zou men bij Moeskroen vol voor Felice Mazzu willen gaan. De trainer zit nog steeds zonder club na zijn ontslag bij KRC Genk.

Ex-speler Alexandre Teklak bevestigde in Le Grand Débrief de interesse van Moeskroen in Mazzu. "Ze moeten een oplossing vinden, desnoods voor de korte termijn. Zo kan het niet verder. Het klopt dat ze in Moeskroen wel degelijk aan Mazzu denken", vertelt hij.

"Ik zeg niet dat hij al getekend heeft - want het is een vrije trainer. Het is logisch dat ze aan hem denken, want het zou ook familiaal goed zijn voor hem. Bovendien is Mogi Bayat goed thuis bij Moeskroen, dus hij zou hem daar wel eens kunnen plaatsen", aldus Teklak.