DONE DEAL: 'Anderlecht wint de strijd tegen de klok'

DONE DEAL: 'Anderlecht wint de strijd tegen de klok'

31-01-2020 20:28 Laatste update: 23:55
21

Uit het Lotto Park mag vrijdagavond nog een derde keer witte rook verwacht worden. Tenminste als Anderlecht de strijd tegen de klok wint in het dossier van Kemar Lawrence.

Anderlecht en de 27-jarige linksachter hebben al een akkoord met elkaar bereikt. Ook medisch lijken er geen beren meer op de weg. Er is momenteel enkel nog een probleem, vernam VoetbalPrimeur.be. De werkvergunning van de Jamaicaan is nog niet volledig in orde. Wanneer het papierwerk voor 23.59 vrijdagavond is afgerond, stelt Anderlecht Lawrence voor.

Momenteel staat Lawrence nog op de loonlijst van de New York Red Bulls. In de Major League Soccer wordt hij gezien als een van de beste op zijn positie van de competitie. Lawrence moet de derde transfer worden van Anderlecht op Transfer Deadline. Eerder versterkte paars-wit zich al met twee huurlingen, Dejan Joveljic (Eintracht Frankfurt) en Marko Pjaca (Juventus).

Update: Op een kwartier voor het einde van het sluiten van de transfermarkt heeft Anderlecht de deal van Lawrence rond gekregen.