Nainggolan houdt Lukaku op gelijkspel, Atlético Madrid stelt opnieuw teleur

Nainggolan houdt Lukaku op gelijkspel, Atlético Madrid stelt opnieuw teleur

Gepubliceerd: zondag 26 januari 2020 om 14:32zo 26-01-2020 om 14:32

Atlético Madrid verkeert in crisis en heeft die ook in eigen stadion tegen Leganés niet af kunnen wenden. De ploeg van Diego Simeone kwam niet verder dan 0-0, waardoor de baan van de Argentijn op de tocht komt te staan.

Atlético Madrid - Leganés
Om de bekersof van afgelopen week tegen derdedivisionist Cultural Leonesa (2-1 nederlaag) weg te spoelen hadden Atlético en Simeone een goed resultaat nodig tegen laagvlieger Leganés. De nummer negentien van de Spaanse Primera División slaagde er echter in om een 0-0 gelijkspel mee te nemen uit Wanda Metropolitano. Leganés deed er alles aan om een resultaat te halen en zag zelfs doelman Ivan Cuéllar met rood vertrekken wegens tijdrekken. Hij deed er vijf minuten over om van het veld af te gaan. Ondanks dat slaagde Atlético er niet in om een doelpunt te maken.

Internazionale - Cagliari
In zijn eerste duel als speler van Inter bewees Ashley Young meteen zijn waarde voor de Nerazzurri. Hij verzorgde de assist op de 1-0 van Lautaro Martínez, maar vervolgens kon de nummer twee van de Italiaanse Serie A niet doordrukken.

Sterker nog: Cagliari kwam viaRadja Nainggolan langszij. In de slotfase kreeg doelpuntenmaker Martínez ook nog rood voor een gevaarlijke tackle. Het puntenverlies van Inter is koren op de molen van concurrent Juventus, dat met een zege bij Napoli naar een voorsprong van zes punten kan uitlopen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws