Groot geloof in Rode Duivels: 4.500 Belgen bestellen ticket voor EK-finale

Groot geloof in Rode Duivels: 4.500 Belgen bestellen ticket voor EK-finale

Gepubliceerd: zaterdag 25 januari 2020 om 19:34za 25-01-2020 om 19:34

Er hebben al 19.289 Belgische supporters tickets gekocht voor het EK van volgende zomer. Dat maakte de Koninklijke Belgische Voetbalbond vandaag bekend. En daar zijn opvallend veel kaartjes bij voor de finale in Wembley.

Ruim 4.500 Belgen hebben immers al een ticket gekocht voor de finale van het EK. De supoporters zien een mooie kans om een eventuele finale van de Duivels mee te pikken in Londen. Het geloof in de kansen van onze nationale ploeg is duidelijk groot bij de fans.

Voor de groepswedstrijd in en tegen Rusland werden al 1.000 tickets, voor die in Finland amper 500. De laatste groepsmatch tegen Denemarken is duidelijk de meest populaire. Ongeveer 4.500 supporters -evenveel als voor de finale- bestelden een ticket voor de match in Kopenhagen.

De bestelde tickets zijn nog niet toegewezen. Dat gebeurt pas volgende week. "Het werkelijke aantal aanwezige Belgen in de tribunes ligt wellicht hoger", verklaarde KBVB-woordvoerder Pierre Cornez. "Dit aantal geeft enkel de bestelde tickets in de Belgische vakken weer. Er zitten wellicht ook Belgen in de neutrale vakken."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws