Clement heeft heel wat lof voor eigen ploeg: Ze zijn nooit gaan twijfelen

Clement heeft heel wat lof voor eigen ploeg: "Ze zijn nooit gaan twijfelen"

Gepubliceerd: zondag 19 januari 2020 om 22:44zo 19-01-2020 om 22:44

Philippe Clement is er zondag met Club Brugge in geslaagd om te winnen op het veld van RSC Anderlecht. Makkelijk was het echter niet, dat zag ook Clement.

"Anderlecht is groeiende en voor hen was het een wedstrijd van alles of niets. De eerste twintig minuten hadden we het lastig met de hoge druk man op man, zeker op onze rechterkant", gaf hij aan bij Sporza.

Uiteindelijk wist Club Brugge toch te winnen. "Na de wissels kregen we meer controle over de wedstrijd en de tweede helft domineren we volledig. Misschien hadden we wel nog meer kunnen scoren ook", klinkt het.

Uitblinkers
Vooral dankzij Hans Vanaken, die uitblonk tegen de Brusselaars, wist Club Brugge te winnen. "Dat Hans Vanaken opnieuw de Gouden Schoen heeft gewonnen, is niet voor niets en dat zie je vandaag", klinkt het lovend voor zijn Gouden Schoen.

"Maar ik wil toch ook de ploegprestatie lauweren. Mijn spelers zijn nooit gaan twijfelen en zijn er voor blijven gaan, met resultaat. De supporters van Anderlecht, Club Brugge en de neutrale toeschouwers hebben een wedstrijd gezien waarin veel gebeurde, waarin veel beleving te zien was, maar soms iets te weinig kwaliteit aan de bal", besluit Clement.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws