David schiet Gent voorbij Moeskroen met twee belangrijke doelpunten

David schiet Gent voorbij Moeskroen met twee belangrijke doelpunten

Gepubliceerd: zaterdag 18 januari 2020 om 22:20za 18-01-2020 om 22:20

Laatste update: zaterdag 18 januari 2020 om 22:21za 18-01-2020 om 22:21

KAA Gent blijft ook in 2020 winnen. In eigen huis wist het de drie punten te pakken tegen Royal Excel Moeskroen, al had het het niet makkelijk tegen de Henegouwenaren. Het werd 3-1.

KAA Gent eindigde 2019 met een goed gevoel en begon ook aan 2020 met een goed gevoel. Na amper tien minuten kwam het al op voorsprong tegen Moeskroen. Het was Laurent Depoitre die voor de eerste goal van het jaar zorgde.

De beste kansen waren voor Gent, maar Moeskroen herstelde zich in de partij. Het wist ook enkele mogelijkheden te creëren, maar raakte niet voorbij een goed oplettende Thomas Kaminski. Bij de rust stond het nog steeds 1-0 voor de Buffalo's.

In de tweede helft kreeg Gent een goede kans op het tweede doelpunt. Het was echter Moeskroen dat voor het doelpunt wist te zorgen. Osabutey zorgde voor de gelijkmaker.

Gent ging meteen op zoek naar die gelijkmaker, al kwam er maar weinig schwung in het Gentse spel. Kvilitaia wist toch bijna voor de 2-1 te zorgen. Hij kreeg zijn schot niet tussen de palen.

Dat tweede doelpunt kwam er uiteindelijk toch. Niemand minder dan sterkhouder Jonathan David kon voor dat verlossende tweede doelpunt zorgen. Na een mooie combinatie tussen Castro-Montes en Odjidja kwam de bal tot bij de Canadees, die wist te scoren. Daar bleef het niet bij. Enkele minuten later kregen we nog de 3-1 na een doelpunt van David, die zijn tweede van de avond maakte.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De CL-loting voor Club Brugge is bekend! Waar zie jij de Bruggelingen eindigen? #ClubBrugge #JPL #Vormer #Zenit #Dortmund #Lazio #ZenitSintPetersburg #LazioRoma #BorussiaDortmund #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws