'Vanden Borre bij Anderlecht met mini-contract en dat kan nog even zo blijven'

'Vanden Borre bij Anderlecht met mini-contract en dat kan nog even zo blijven'

18-01-2020 11:21 Laatste update: 19:19
11

Anthony Vanden Borre mag zich sinds een paar dagen weer officieel een speler van RSC Anderlecht noemen. Bij paars-wit heeft de rechtsback momenteel een mini-contract, maar dat kan in de komende maanden gaan oplopen.

Volgens onder meer De Standaard heeft Vanden Borre al een paar maanden een mini-contract bij paars-wit. Bij de beloften werkte de voormalige Rode Duivel de voorbije maanden aan zijn terugkeer onder beperkte voorwaarden. Nu het nieuwe jaar is begon, kon Anderlecht Vanden Borre ook inschrijven als speler voor de A-ploeg. Dat deed het ook. Eerder was dat niet mogelijk vanwege zijn aansluiting bij  TP Mazembe.

Na vier maanden in de schaduw te hebben gewerkt, mocht Vanden Borre mee op stage met Anderlecht. Daar liet hij een goede indruk na. Frank Vercauteren liet al verstaan dat hij in de comeback van Vanden Borre gelooft. Indien Vanden Borre presteert, zal dat ook worden vertaald in zijn contract. Maar een kan nog een tijdje duren alvorens Vanden Borre weer een echt riant salaris opstrijkt in het Lotto Park.