Anderlecht geeft niet op: Dit is voor ons niet de wedstrijd van de laatste kans

Anderlecht geeft niet op: "Dit is voor ons niet de wedstrijd van de laatste kans"

Gepubliceerd: vrijdag 17 januari 2020 om 19:10vr 17-01-2020 om 19:10

RSC Anderlecht staat voor enkele belangrijke maanden. De Brusselaars moeten genoeg punten sprokkelen om kans te maken op Play-Off 1. Te beginnen zondagavond tegen Club Brugge. Trainer Frank Vercauteren gelooft alvast in de kansen van paars-wit.

"Ik heb gelezen dat Club Brugge nog beter zal zijn. Dat geloof ik wel, maar wij ook", vertelde Vercauteren aan Het Nieuwsblad. "We moeten ons niet per se wentelen in de rol van underdog. Dat is geen voordeel. Wij moeten vooral Anderlecht zijn en dan ben je een favoriet. De realiteit is er natuurlijk en we weten dat het moeilijk wordt, maar we moeten vertrouwen hebben in onze kwaliteiten."

"In de laatste bekermatch konden we ons op bepaalde momenten wel meten met Club Brugge, maar hun eerste doelpunt was een mokerslag. Dit is voor ons ook niet dé wedstrijd van de laatste kans op Play-off 1. Elke wedstrijd zal vanaf nu de wedstrijd van de laatste kans zijn. Of dat nu tegen Club Brugge, Cercle of Moeskroen is. We zien wel na 9 duels wat de optelsom van onze punten is. We hebben vertrouwen in ons potentieel", besloot de coach van paars-wit.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kan jij de 10 voetballers vinden? TAG ook een maat die dit zeker niet gaat weten!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws