Vertrekt David dan toch nog deze winter? Er lopen gesprekken

Vertrekt David dan toch nog deze winter? "Er lopen gesprekken"

Gepubliceerd: donderdag 16 januari 2020 om 22:00do 16-01-2020 om 22:00

Jonathan David is gegeerd wild op de internationale transfermarkt. Ondanks de interesse rekenen ze er bij Gent op dat de jongeling gewoon in Gent blijft voetballen, enkele recente uitspraken doen nu toch iets anders vermoeden.

Op het gala van de Gouden Schoen kreeg David een microfoon onder de neus geduwd met de vraag naar welke van de geïnteresseerde clubs zijn voorkeur uit gaat, David staat in de belangstelling van clubs als Ajax, Lyon en Porto. De jonge Canadees noemde geen namen maar zijn antwoord zal de Gent fans toch niet gerust stellen.

"Ik kan er nu niet veel over zeggen want de gesprekken lopen nog", beantwoorde David de vraag. Daarmee lijkt er meer dan enkel rook te zijn rond een mogelijke wintertransfer van de spits. De geïnteresseerde ploegen zullen echter stevig moeten toeslaan om David over te nemen. Gent plakte een prijskaart van minstens 25 miljoen euro op hun goudhaantje.

Dat David in de belangstelling staat mag niet verwonderen. De Canadees was over alle competities heen al bij 22 doelpunten betrokken dit seizoen. Die straffe cijfers leverde hem wel geen prijs op tijdens het afgelopen gala van de Gouden Schoen. Yari Verschaeren ging lopen met de prijs van meest beloftevolle speler.

Poll

Moet Gent een bod van 25 miljoen euro accepteren?

(404 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws