Aangekondigd bij Anderlecht, maar Lefevere weet van niets: Nog niets gehoord

Aangekondigd bij Anderlecht, maar Lefevere weet van niets: "Nog niets gehoord"

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2020 om 17:00di 14-01-2020 om 17:00

Laatste update: dinsdag 14 januari 2020 om 17:01di 14-01-2020 om 17:01

RSC Anderlecht kondigde dinsdag enkele grote bestuurswijzigingen aan. Onder andere Patrick Lefevere zou lid worden van de Raad van Bestuur. Dat vindt hij zelf verrassend nieuws.

"Officieel heb ik nog geen bevestiging gekregen van Anderlecht", klinkt het tegenover Het Nieuwsblad. "Ik vermoed – zoals het vaak gaat in dit soort materie – dat iemand gelekt heeft. Ik heb vorige week wel telefoon gekregen van Wouter Vandenhaute met de vraag of het mij zou interesseren. Ook Marc (Coucke) heb ik kort gehoord."

Toch lijkt Lefevere wel lid te gaan worden van de RvB van Anderlecht. "Wat ik kan bijdragen aan Anderlecht? Voor alle duidelijkheid: ik word geen executive bestuurder. Maar ik kan mijn visie geven over hoe wij een succesvol wielerteam zijn geworden. Misschien zijn er raakpunten met het voetbal. Anderlecht zit in woelig water, misschien kan ik helpen om het allemaal wat rustiger te maken."

Wanneer hij voor het eerst naar Anderlecht moet trekken, weet hij niet. "Nog eens: in een raad van bestuur moet je officieel voorgedragen en aanvaard worden. Dat zal dan vandaag gebeurd zijn, maar officieel heb ik dat nog niet gehoord."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws