Real Madrid-voorzitter Pérez na sterk optreden Valverde: Weet niet wie Pogba is

Real Madrid-voorzitter Pérez na sterk optreden Valverde: "Weet niet wie Pogba is"

Gepubliceerd: maandag 13 januari 2020 om 16:42ma 13-01-2020 om 16:42

Real Madrid lijkt voorlopig geen behoefte meer te hebben aan Paul Pogba. De definitieve doorbraak van Federico Valverde heeft de discussie over de Franse middenvelder naar de achtergrond verdreven, schrijft de Spaanse sportkrant AS.

Trainer Zinedine Zidane was lang voorstander van de komst van Pogba. Real Madrid wist hem afgelopen zomer echter niet los te weken bij Manchester United, waarna Valverde zijn kans greep. De 21-jarige Uruguayaan is dit seizoen een zekerheidje bij De Koninklijke, waar hij regelmatig Luka Modric op de bank houdt.

De reactie van Real-voorzitter Florentino Pérez na de zege op stadgenoot Atlético Madrid in de finale van de Spaanse Supercup was veelzeggend. Pérez werd gevraagd naar de interesse in de Franse wereldkampioen. "Ik weet niet wie Paul Pogba is", grapte hij.

Valverde kreeg na het treffen in Jeddah volop lof toegezwaaid en werd uitgeroepen tot man van de wedstrijd. "Hij zal de komende jaren één van de grote sterren van Real worden", stelt de preses over de Uruguayaan, die in 2016 voor slechts vijf miljoen euro werd aangetrokken.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws